Известие

Collapse
No announcement yet.

Днес бех на оглед....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега лесно може ако искаш някай да ти "обещае", че няма да дадеш и 1 лев по колата. Но реалноста е, че ти купуваш кола на 12 години и дори и да е била при най-съвестния собственик (я те не е била!!! при тези цени), то от годинките и поне ще си излизат нормалните неща за смяна и ремонт. Каквато и кола да вземеш...марка, модел...няма значение...иска се потдържане.

Другото е, че в БГ се появиха коли на нереални цени. Виж читавите Спайдери в Европа например на какви цени са.....няма как да е на тези пари докарана здрава потдържана....да не говорим за цената като махнем печалбата на търговеца....

Същата драма напоследък е с 166-ците.... появиха се коли на много ниски цени... "натокани' ( ), но истината, е че има шанс след това да се вкараш в приключение сериозно и пак да ти излезе на истинските пари, че и отгоре.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...g=&tabNumber=2

Виж я тази например е годините на тази, която си гледал изобщо не е идеална, а е 4'000 Евро!!!!
    И дори пасажерската въздушна е ОК......тоест няма кожа зашита, а е пластмасата с надписа...

П.С. сега проверих, че явно е имало и такива фабрично!!! без въздъшна пасажерска..... така, че вероятно е ок и може и да не е имала удар, но пак трябва да се види дали е фабричното или "шито" вторично!
    Last edited by proper; d.m.y г., 00:21.
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Безкрайно съгласен с теб.

До момента съм купувал само една кола и то от приятел. Спомням си какви мъки беха в началото и как подмених целата ходова част, за да ме вози 1г този автомобил. С 2 думи - парен каша духа. За това доста се наплаших четейки равносметките на колегите, но пък колегата bouncer с изказването си "кефа като си подкарам колата - неописуем" направо ми счупи главата .

Ще скачаме, нема как .

Поздрави на всички!
      When a man loves a Alfa....

Comment

Няма какво да умуваш толкова за тези пари не можеш да вземеш перфектна все пак гледай за основни неща:колегата proper добре е описал на какво да обърнеш внимание.
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Само да попитам аз, за да не ангажирам хора излишно - при кой майстор да я заведа да я види?

Ще я вземам от Горубляне.....ако е рекъл Господ .

Comment

Аз лично ти препоръчвам да закараш колицата в
            Lisan Service там за нея ще се погрижат Сашо (Lisan) и Добри (drigata) разбират много (меко казано) работят бързо, и най-вече КАЧЕСТВЕНО !!!
            Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
            sigpic

Comment

Аз този Спидър го знам, гледал съм го ама само външно намира се в автокъщата до Боила, познавам го по джантите от 147. Той стои там от много време, не че искам нещо да кажа ама ако се купува такава кола най-добре да е с всички екстри (кожен салон и др.) за да не се демотивира лесно човек ако има ремонти аз лично предпочитам тази версия с новото табло и по-дълбоките седалки при Lusso ама пък за тязи цена ... все пак ако колегата реши да го взема пожелавам да няма никакви грижи и много да се кефи!!!
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Хм, убавеца, който седи там каза, че колата е дошла в къщата ноември месец....ти кога си я виждал там? Ако ме е метнал на клавира още в началото поне да знам да не влизам въобще, а да си търся друга машина.

Благодаря!

EDIT: На транзитния номер пишеше 01|08, което сега като се замисля май значи януари 2008.
                Last edited by debelin; d.m.y г., 21:18.

Comment

в инерес на истината ноември или края на откотмври я гледах там... сега като се замисля по това време беше иначе обикалях по Горубляне септември - октомври но дори тогава да съм я видял не е толкова далече от това, което е казал продавача ... понеже дълго време си търсех колата и гледах почти навсякъде ...
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от debelin Покажи съобщение
                    EDIT: На транзитния номер пишеше 01|08, което сега като се замисля май значи януари 2008.
                    Транзитния номер не го гледай, издават се за срок от време, като мине се подновяват, а най-вероятно този е бил от друга кола.Джамбазите ги въртят по колите за проби извън пазара. За вноса виж митническите документи.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                      Транзитния номер не го гледай, издават се за срок от време, като мине се подновяват, а най-вероятно този е бил от друга кола.Джамбазите ги въртят по колите за проби извън пазара. За вноса виж митническите документи.
                      Опсс той ти каза.прав е
                      Alfa romeo GTVex
                      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        това е самата истина ...
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Колега 70 % ьси е късмет при копуването на кола. На един приятел 156 я гледахме под лупа и си е взе после ремонта му излезе почти 3000лв. Това е от с. Драгичево. На брат ми 156 си е взе от Горубляне без дори да е пали. И досега обичайните неща е правил по нея носачи свещи вариатор и подобни което си е консуматив. И мойто ГТВ не съм го гледал на майстор и до момента само консумативи и съеденител. Такаче мога само да ти пожелая много късмет при покупката.

П.П ти все пак ако имаш бъзможност е закарай до ЛИСАН много е коректен и точен и най важното си разбира.
                          Alfa Romeo GTV

Comment

Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщение
                            П.П ти все пак ако имаш бъзможност е закарай до ЛИСАН много е коректен и точен и най важното си разбира.
                            И само да добавя, че и той ИМА ТАКАВА КОЛИЧКА
                            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                            Opel Astra J GTC

Comment

Working...
                            X